Rychlým vodítkem, jak poznat kvalitní těstoviny, je doporučená doba vaření na obalu… Kvalitní těstoviny je třeba vařit až 12 minut. Nekvalitní jsou již po 8 doporučených minutách slizské a blátivé. Kvalitní jsou zásadně ty z tvrdé pšenice. Jsou trošku drsnější,lépe tak drží omáčku.
0
před 5651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe je vyzkoušet a najít si takové co vám budou vyhovovat. Řešením je také si dělat těstoviny čerstvé z vajec a mouky.
0
před 5640 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1731 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 632 | |
da ny | 629 | |
zjentek | 585 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |