Moc drůbež nemusím, tak si ani nevybírám. Vývar z vnitřností je však dobrý.
0
před 871 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vývar z vnitřností se nedělá, na vývar je přesně ustanovený technologický postup, a v tom vývaru se pak ty vnitřnosti uvaří, čímž se ten vývar, logicky, zesílí (kléruje).
Uvaření vnitřností ve vodě není vývar.
Vývar z kuřat nedělám, poněvadž kuře je mladé maso, a na vývar proto není vhodné. Vývar táhnu z kury. A jestli táhneš vývar z kury, kačky, nebo amerického ptáka, je dokonale nepodstatné. Každý je dobrý, pokud mu dáš, co mu náleží.
0
před 870 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vývar ano, maso nepreferuji. Chutnají mi oba druhy.
Kvalitní vývar je vždy z kostí (tedy i u krůty). Krůtí vývar mi
chutná, dělám z krků a stehen někdy přihodím křídla. Připravuji bez
kůží. Krůtí vývar z kostí je zdravý, léčivý pro trávicí trakt.
Vývar jen z žaludku a srdce nedělám (nemají kosti). Přidala bych ke
krkům nebo stehenním paličkám ;D
Krůtí maso mi sice chutná, ale nemohla bych jíst, jen to (přejedlo se
mi).
Je mnohem zdravější než kuřecí (pokud není dostupné z domácího
chovu). Krůta hned tak nezbaští nějaká ATB. Kuře/slepice
sežere vše….
0
před 870 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek