myslím, že to asi není moc obvyklé pokud se nejedná o nějakou speciální událost, aby se doma vařil nějaký předkrm nebo se mýlím? co může být třeba předkrmem? polévku považuji za samostatný chod a salát spíš jako přílohu k jídlu
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Damiana před 4863 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Třeba obalené švestky ve slanině zapečené par minut v troubě, nebo bagetky s kozím sýrem a medem také zapečené je toho spousta. Ještě mě napadá tatáráček z lososa:)
0 Nominace Nahlásit |
Vyloženě my jsme nikdy nic takového nedělali, ale když jsme byli na návštěvě u tety, která je do vaření zblázněná, tak si pamatuju třeba pečená játra se zeleninou, ale v maličkém množství – opravdu jen „na chuť“. Nebo pak grilovanou zeleninu na sádle, s trochou hořčice pro chuť, ani bych nevěřila, jak výborně to může chutnat. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Také jsem trochu blázen do vaření, takže překrmy občas dělám. Třeba rozpečený hermelín s brusinkami, medový meloun s prosciuttem, prosciutto s crostini, závitky z grilovaného lilku s parmazánem pokapané tymiánovým olejem, gravadlax (syrový losos naložený v hrubé mořské soli, třtinovém cukru, citronové šťávě a kopru), hruškové misky s Nivou a ořechy…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek