Hospodští si stěžují, že je nedostatek pinglů, štamgast musí na svůj škopek dlouho čekat. Takhle by se jeden od stolu zvedl k výčepu a promptně se vrátil s věncem pivčat. A hospodský by jenom čepoval a ušetřil by na platu platfusáckého personálu…
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 1352 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Protože by to bylo dražší pro restauratéry. Instalace výcepů, platba např. pouze kartou, né v hotovosti, tím zvýšene náklady za platby přes banku atdl.
0
před 1352 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ale existují, i s kontrolou plnoletosti.
https://www.facebook.com/vycep/videos/samoobslu%C5%BEn%C3%BD-v%C3%BD%C4%8Dep-se-%C4%8Dte%C4%8Dkou-doklad%C5%AF-kontrolou-plnoletosti/666536226744594/
Já si ale potřebuji se svým číšníkem pokecat, jinak mi to pivo
nechutná! 🙂
0
před 1351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Existují, jen je to v současnosti asi dražší, než vést klasickou hospodu… Instalace, údržba, školení nabumbaných uživatelů… Takže některé existují, ale žijí z jisté exkluzivity. Už cca před 15 lety Plzeň rozjela PUBy – elektronicky řízená pípa u každého stolu vč. nějakých lákadel ve smyslu závody stolů v konzumaci a podobných blbinek.
0
před 1351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
elkon: máš pravdu, na jednu takovou jsem narazil na Vsetíně, ale v tom oddělení bylo vždycky prázdno. Nevím proč.